Да изберем дънкови шорти за лятото

Алтернативата на дънките през летния сезон са любимите на всички къси панталонки от деним. Те са тренди, прохладни, предлагат се в най-различни дължини и цветове.
За щастие, Tally Weijl през 2021-а година създадоха и нещо, по-подходящо за градска среда и за почти всяка възраст и обстановка. Основната разлика през това лято е в дължината. Моделите през сезона са с малко по-висока талия, за да се създаде ефект на издължен силует. Гарантираме ви, че цялостният резултат е изненадващо шик.

Предложенията ни за съчетания днес нямат за цел да ви вдъхновяват да правите прекалено сложни тоалети, а по-скоро да ви подскажем, че може да съживите някои неща от гардероба си, от които сте се отказали тотално в годините. За целта може дори да преправите любим стар чифт дънки и да го подкъсите в идеалната за вас дължина. Факт е, че все повече дънковите облекла се превръщат в абсолютно класически елемент от гардероба на всяка дама и не трябва да се ограничавате да ги изпробвате в най-различни комбинации, подходящи за вашия стил.

Разгледайте и нашите уникални предложения къси панталонки от деним:
Къси панталонки от избелял деним с бяла тениска и балеринки/равни обувки:Това е визия, създадена изцяло от класически артикули. Цветът на денима допринася за едно по-лежерно усещане и може да го носите както на разходка в града, така и по време на ваканцията си. Съчетани с бяла тениска, става чудесна комбинация. Най-хубавото е, че може да заемете от приятеля си, защото овърсайз моделите все още са модерни. Равните обувки пък като завършек винаги предполагат движение и откриване на нови и интересни места.Kъси панталонки с прозрачна риза и сандалиТук поиграйте малко с дължината и разкрийте толкова от краката си, колкото се чувствате комфортно. Така построеният тоалет е идеален за вечерно излизане и ще придаде точната нотка неглиже на визията ви. Късите панталонки предполагат неофициалност, а ризата и сандалите са добър баланс, за да изглеждате сякаш сте се нагласили специално.Къси панталони с висока талия, изрязан топ-бюстие и популярните чехлиЗалагаме отново на играта между актуалното за сезон лято 2021 и класическите елементи. Чехлите са на гребена на вълната сега и всеки с интерес в модния бранш има поне един чифт. Бюстието е за моментите, когато искаме да привлечем повече погледи, а ако се чувствате неудобно винаги може да се наметнете с шал или небрежно с по-дълга риза. За този тоалет подходящо отгоре е да съчетаете и с издължен елек или блейзър без закопчаване. Перфектен и за вечерно излизане.Бели дънкови къси панталонки с риза на райе и бели кецовеИ не трябва да забравяме, че денимът не е само в син цвят, нали!? Смело играйте с различни цветови комбинации, а бялото е безспорен фаворит през топлите месеци. Ризата на райе е небрежно завързана на възел или пусната свободно за съвсем ваканционно усещане, което ни пренася директно на морския бряг (поне мислено).Дънкови панталонки и спортна блузаТова пък е тоалет за по-хладните вечери и много подходящ за ваканция. Не му мислете много, просто изберете нещо удобно, а когато е топло – го завържете на кръста.Кой е вашият предпочитан стил?