Поръчка и доставка

Може да направите своята поръчка лесно и бързо като добавите любимите ❤избрани продукти в потребителската кошница.
След което финализирате поръчката. От тук нататъка сме ние 🙂  приемаме поръчката, приготвяме и я изпращаме на посоченият от вас адрес. Ако е необходимо да уточним нещо с Вас ще ви потърсим на посоченият от вас телефонен номер за контакти.
Ако вие имате въпроси относно продуктите, може да се свържете с нас 0888932171
Нашата мисия е да се радвате и наслаждавате на продуктите ни, за нас е важно поръчването на дрехите да става лесно за вас и продукта да стигне до в вас в най-кратки срокове. Доставката на потвърдена поръчка става за 2 работни дни.

Замяна и връщане

Мили клиенти може да върнете закупен от вас продукт в рамките на 1 месец от момента на получаване.
Ние сме на разположение ако има някакъв проблем с пратката – неподходящ размер или просто продукта не ви харесва моля свържете се с нас 0888932171 , ние ще ви обясним как ще стане връщането или замяната на продукта.

Важни условия за връщането и замяната на продукт е: дрехата не трябва да е носена, да не е прана или гладена, да не е преминала през действия, които нарушават нейната цялост, качества и търговски вид, също така трябва да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени, трябва да стоят на самият продукт, както сте ги получили при доставката на продукта).

Адрес и получател за доставка на върнати продукти:
ВЕК-44, тел.: 0888932171
гр. Пловдив, бул. Марица 50, офис Еконт

Транспортните разходи по връщането на продукта при замяна или при отказ се поемат от клиента.
Преди да изплатим паричната сума по върнат продукт отваряме пратката, за да се уверим че продукта отговаря на всички посочеми от нас условия. Ако всичко е наред въстановяваме сумата по банков път в рамките на 5 работни дни.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Благодарим Ви!
Вие сте чудесни 🙂