Tally Weijl е интернационален бранд, създаден 1984 от Tally Elfassi-Weijl и Beat Gruring в Базел, Швейцария. Марката стартира дейността си с ограничен бюджет, но интересните и качествени продукти и огромното желание на създателите си изстрелват бранда високо и така се стига до днес, когато вече марката Tally Weijl е една от най-предпочитаните марки от жени и момичета.
Tally Weijl Bulgariа представя бранда на територията на България. Нашето желание е да презентираме и да помагаме на всяка една жена или момиче да избере нейната дреха или аксесоар. Желанието ни е всеки да се почувства специален дали пазарувайки във физическият ни магазин, където може да се видят и докоснат продуктите или пазарувайки във електронният ни магазин. Където и да пазарувате ще се убедите в качеството на материите и професионалното отношение на екипа. В екипа на Tally Weijl Bulgaria през годините се включиха чудесни хора и професионалисти на всяка възраст и с разнообразни интереси :).
Всички ние сме на ваше разположение!
Какво ви прелагаме ние:
– винаги сме на разположение за въпроси и консултация относно продуктите, които предлагаме. Можем да ви помогнем при избора на подходящият за Вас размер, да ви съдействаме ако се колебаете при избор на модел или цвят.
– собствен почерк на бранда върху актуалните модни тенденции;
– дрехите се изработват от естествени материи като памук, вискоза или различни комбинации от материи, което ги прави удобни и комфортни, по този начин не дразнят кожата при носенето им;
– дрехите са актуални и уникални и са за хора, които желаят да носят нещо различаващо се и разпознаваемо;
– всеки месец може да се насладите на Нова Колекция 🙂 и да вземете първи продукти от бранда;
– добро качество, което се съревновава с брандове на двойно по-висока цена;

Нашата мисия е всеки да намери своята дреха, с която да засияе 🌟

С любов !Екипът на Tally Weijl Bulgaria 💋