Бих желала да Ви представя първо марката Tally Weijl, въпреки че вярвам че повечето от вас я познават 🙂 а след това да ви запозная с Tally Weijl Bulgaria.
Tally Weijl е интернационален бранд, създаден 1984 от Tally Elfassi-Weijl и Beat Gruring в Базел, Швейцария.
Марката стартира дейността си с ограничен бюджет, но интересните и качествени продукти и огромното желание на създателите си изстрелват бранда високо и така се стига до днес , когато вече марката Tally Weijl е една от най-предпочитаните марки от жени и момичета.

Сега искам да ви запозная с нас – Tally Weijl Bulgaria.
Казвам се Венета Спасова – ВЕН , преди около 10 години за първи път имах удоволствието да закупя продукт на бранда – рокля 😍
Бях очарована от модела, материята, от начина по които ми стои и как се чувствам носейки я.
След това продължих купувайки си – дънки, блузи, якета, обувки и аксесоари.

Пътувайки по света, където и да отида аз винаги намирах магазини на марката Tally Weijl и прекарвах часове в пробване и пазаруване 🙂
И така се стигна до деня в които аз бях приключила с нещо което не беше моето занимание и не ми носеше удоволствие. И така докато си мисля с какво искам да се занимавам, какво би ми донесло удовлетворение в живота и бих правила с желание си казах “ да, моето желание е да помагам и на други хора да се обличат с дрехи които им подхождат и ги правят щастливи и реших че продуктите на Tally Weijl са най-подходящите за това. Моето желание е да презентирам и да помагам на всяка една жена или момиче да избере нейната дреха или аксесоар.

Започнах като отворих реален магазин, в който всеки може да влезе, да разгледа, да бъде консултиран на място, да докосне продукта, за да се убеди в качеството на материите, да пробва, да му бъде съдействано с усмивка и професионално отношение – това е една голяма магия и удовоствие. В екипа на Tally Weijl Bulgaria през годините се включиха чудесни хора и професионалисти на всяка възраст и с разообразни интереси :).
Всички ние сме на ваше разположение!
Моето искрено желание е това да стане възможно и във нашият онлайн магазин Tally Weijl Bulgaria, по този начин продуктите ще се видят от повече хора, които ще могат да поръчат и да се убедят в това.

Какво ви прелагаме ние:
– винаги сме на разположение за въпроси и консултация относно продуктите, които предлагаме. Можем да ви помогнем при избора на подходящият за Вас размер, да ви съдействаме ако се колебаете при избор на модел или цвят.
– собствен почерк на бранда върху актуалните модни тенденции;
– дрехите се изработват от естествени материи като памук, вискоза или различни комбинации от материи, което ги прави удобни и комфортни, по този начин не дразнят кожата при носенето им;
– дрехите са актуални и уникални и са за хора, които желаят да носят нещо различаващо се и разпознаваемо;
– всеки месец може да се насладите на Нова Колекция 🙂 и да вземете първи продукти от бранда;
– добро качество, което се съревновава с брандове на двойно по-висока цена;

Нашата мисия е всеки да намери своята дреха, с която да засияе 🌟

С любов !Екипът на Tally Weijl Bulgaria 💋