СТАНИ ПАРТНЬОР НА TALLY WEIJL BULGARIA

Дропшипинг или афилиейт с TallyWeijlBulgaria 🎀. Ако имате собствен online магазин, страница във Facebook, профил в Instagram, Блог или друга платформа за електронна търговия, присъединете се към нас. Вие сте наш фен, харесвате продуктите на бранда Tally Weijl, може да ни се доверите. Няма да се наложи да инвестирате, НЕ складирате стока. Над 3000 модела  ще бъдат на Ваше разположение. Ние извършваме подготовката на поръчките и опаковането. Ние се грижим за директната доставка до крайния клиент. След доставката до клиента и заплащането на продуктите от негова страна, вие получавате вашите комисионни. В реално време вие следите вашите поръчки. В работно време имате връзка с наш консултант. Не поемате рискове за непотърсени пратки. Не се занимавате с подмени на продукти в случай в който клиента желае друг размер или цвят. Това е наш ангажимент. Ние се грижим за всичко от поръчката до доставката, за да остане клиента доволен.

ДРОПШИПИНГ С Tally Weijl Bulgaria 🎀

Една нова услуга на Tally Weijl Bulgaria . За да станете наши партньори е нужно само да ни потърсите. Процедурата е кратка и не отнема повече от час. След като се запознаете с нашите условия и ви одобрим като наш партньор, Вие реално може да започнете да продавате продуктите на Tally Weijl. 

КАКВО НИ Е НУЖНО ЗА ДА ВИ ОДОБРИМ КАТО ПАРТНЬОР ?

• кратко представяне на вашия бизнес, какво продавате, от кога продавате, къде продавате и .т.н.

• URL адрес на вашите сайтове, Facebook страници или платформи

Пишете ни на адрес: sales.vek44@gmail.com или Viber – +359884161543 в Тема/Относно на съобщението въведете думата – Дропшипинг

Доверете ни се, ние сме професионалисти.